Zlatarnica Lewiko na Sajmu vjenčanja

Novitet na ovogodišnjem Sajmu vjenčanja  na štandu Zlatarnice LEWIKO je vjenčano prstenje od srebra koji su dizajnerski izrađeni potpuno isto kao vjenčano prstenje od bijelog zlata. Jedina razlika između srebrnih i zlatnih vjenčanih prstenja je u cijeni koja je u srebru puno povoljnija i burme se mogu kupiti već od 500 kuna pa nadalje. Zbog recesije mladi parovi nisu toliko financijski samostalni pa se zbog toga Zlatni centar LEWIKO odlučio na takav potez.

U trendu je i dalje vjenčano prstenje od bijeloga zlata iako je sve češća potražnja za nešto klasičnije prstene u žuto-bijeloj kombinaciji. Zlatni centar LEWIKO je i tu nadmašio sva očekivanja jer su cijene u zlatu itekako pristupačne i kreču se od 1500 kuna za par pa nadalje.

Osim raskošne ponude zaručničkog prstenja sa dijamantima Zlatarnica LEWIKO nudi veliki izbor prstenja sa dragim kamenjem kao što su safiri, rubini, smaragdi i ostalo dragio kamenje u boji. Uz to je predstavljena proljeće/ljeto kolekcija ogrlica od prirodnih kamenčića u boji sa unikatnim kopčama, a inspirirane su Sulejmanovim odnosno Hurem nakitom.

Zbog toga što je sajam organiziran samo za buduće mladence, Zlatni centar LEWIKO mladenkama preporučuje prekrasne ogrlice od riječnih i morskih bisera koje su nizane na specijalni konac, a njihov besprijekoran sjaj upotpunjuje svaku mladenku.

Zlatni centar LEWIKO ima više lokacija, a to su:
LEWIKO Diamond, Vlaška 64 Zagreb
LEWIKO Steel, Tržnica Kvatrić Zagreb
LEWIKO Style, Mercator Centar Karlovac
LEWIKO Exclusive, Pothodnik bb Karlovac
Internet stranice:  www.lewiko.hr

http://www.lewiko.hr/
http://www.prahir.hr/
http://www.zlatarna-art-aurum.hr
http://www.zlatarnica-rodic.com