Sajam nakita - Inhorgenta 2011

na Novom Münchenskom sajmu se od 25. do 28. veljače 2011. održava vodeći međunarodni sajam satova, nakita, dragog kamenja, bisera i popratne tehnologije, pod nazivom inhorgenta 2011.

Ova veličanstvena priredba se održava već 38. put i prava je prilika za informiranje o svim aktualnim trendovima i novostima. Na inhorgenti 2011 se očekuje preko 1,143 izlagača u 6 najmodernijih paviljona koji zauzimaju 66,000 m2. Ovaj događaj je rezerviran ekskluzivno za osobe upućene u struku i karakterizira ga ugodna poslovna atmosfera. Sajam će posjetiti oko 30,000 stručnih profesionalaca koji prepoznaju inhorgentu kao broj 1 u Europi. Izlagači i posjetitelji na ovogodišnnjem sajmu dolaze iz preko 80 zemalja svijeta. Odlične povratne informacije, 92% posjetitelja sajam ocjenjuju odličnom do dobrom ocjenom. Vodeći međunarodni dizajneri nakita predstaviti će svoje aktualne radove i podijeliti će sa vama svoje umijeće. Ljubitelji poznatih marki satova doći će na svoje, jer će tamo pronaći najpoznatije europske brandove koji će izložiti svoje najnovije kolekcije. Na inhorgenti 2011 struka će biti na jednom mjestu: plemeniti metali, dijamanti, biserni i antikni nakit, velika ponuda dragog kamenja, ekskluzivan nakit od platine, zlata i srebra, suvremen dizajn nakita, inovativne ponude alata i ambalaže, atraktivna rješenja za arhitekturu i uređenje trgovina i dr.

Na stručnim seminarima, okruglim stolovima, kao i panel diskusijama sa najkompetentnijim govornicima moći ćete se informirati o najnovijim trendovima i prognozama ove branše.

Spektar ponude sajma inhorgenta 2011:
● nakit ● satovi ● drago kamenje ● biseri ● srebro ● veliki satovi ● etuiji i kartonaža ● remenje za satove ● stručna literatura ● oprema za urarske i zlatarske radionice ● IT rješenja ● tehnologija i usluge

Radno vrijeme sajma :
25. – 27. veljače 2011. (petak – nedjelja) od 9.00 – 18.00 sati
28.veljače 2011. (ponedjeljak) od 9.00 – 17.00 sati

Cijene ulaznica:
jednodnevna ulaznica u pretprodaji 15 € – na blagajni sajma 21 €
dvodnevna ulaznica u pretprodaji 19 € – na blagajni sajma 27 €
trajna ulaznica u pretprodaji 24 € – na blagajni sajma 32 €

Ulaznice možete naručiti i preko web stranica www.inhorgenta.com a više o tome pročitajte na stranicama generalnog zastupnika Munchenskog i Klagenfurtskog sajma, tvrtke Belimpex

 

Tekst preuzet sa web stranica tvrtke Belimpex: www.belimpex.hr

http://www.lewiko.hr/
http://www.prahir.hr/
http://www.zlatarna-art-aurum.hr
http://www.zlatarnica-rodic.com