Renatu Sopek osvojio nakit Zlatarnice Prahir

Naša poznata TV voditeljica Renata Sopek, ujedno i autorica projekta "U dobroj formi" i knjige "Zdrava i fit", među prvima je pogledala novu kolekciju zaručničkog i vjenčanog prstenja Prahir Zlatarnice, na ovogodišnjem Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb.

"Oduševljena sam novom kolekcijom Prahir Zlatarnice. Također mi je drago da mogu podržati autore ovog hrvatskog proizvoda koji već godinama uspješno posluju", rekla je Renata Sopek.

Tomislav Prahir, Renata Sopek i Janja Milinović
Janja Milinović, Tomislav Prahir i Renata Sopek

Novu kolekciju Prahir Zlatarnice karakterizira apsolutna dominacija bijelog zlata, ali određeni modeli posebno dolaze do izražaja u kombinaciji briljanata i klasičnog žutog zlata. Elegantan dizajn jasnih linija koji je oplemenjen briljantima ili cirkonima prepoznatljive su karakteristike ove kolekcije.

Nova kolekcija predstavljena je, u sklopu Sajma vjenčanja, na poseban način: zanimljivim plesnim performansom "Big Ring", u izvedbi plesne skupine Ivone Perkov a svi posjetitelji štanda Prahir dobijaju vlastite fotografije  u okviru, na dar snimljene unutar velikog prstena.

Prahir Zlatarnica nalazi se u Velikoj Gorici, u Zagrebačkoj 57, gdje će ljubazno osoblje odgovoriti na sve upite budućih mladenaca i pomoći pri odabiru savršenog vjenčanog i zaručničkog nakita, a informacije o kolekcijama dostupne su i na internetskoj stranici www.prahir.com.

http://www.lewiko.hr/
http://www.prahir.hr/
http://www.zlatarna-art-aurum.hr
http://www.zlatarnica-rodic.com