Otvorena zlatarnica Prahir u Zagrebu

U samom centru Zagreba otvorena je prva specijalizirana prodavaonica vjenčanog i zaručničkog prstenja u Hrvatskoj, Prahir zlatarnica. Nakon 17 godina iskustva u proizvodnji vjenčanog i zaručničkog prstenja te uspjeha na domaćem i inozemnom tržištu, Tomislav i Hrvoje Prahir, predstavljaju Prahir studio.

"Naša strategija bila je specijalizirati se za proizvodnju vjenčanog i zaručničkog prstenja stoga smo u tom segmentu izuzetno angažirani. Otvaranje specijaliziranog studija logičan je nastavak našeg višegodišnjeg iskustva i razvoja naše tvrtke", tijekom otvorenja je istaknuo Tomislav Prahir.

Zlatarnica Prahir u Zagrebu
Zlatarnica Prahir u Zagrebu

Otvorenje je vodila Renata Sopek, poznata TV voditeljica i autorica programa "U dobroj formi".

"Suradnja s timom zlatarnice Prahir posebno me veseli jer autori i proizvođači ovog hrvatskog proizvoda, odušeljavaju me novim, prekrasnim komadima nakita, a posebno mi je drago da su izrađeni u Hrvatskoj ", rekla je Renata Sopek.

Renata Sopek i Tomislav Prahir u zlatarnici Prahir
Renata Sopek i Tomislav Prahir u zlatarnici Prahir

Prahir zlatarnica, studio je gdje će se uz individualni pristup i savjet profesionalca, parovima  omogućiti da lakše odaberu savršeno prstenje u terminu koji je rezviran samo za njih. Moderni mladenci koji žele da njihov vjenčani nakit bude kvalitetan, jednostavan, a istovremeno i moderan, velik izbor prstenja i stručni savjet tima Prahir od sada mogu potražiti u samom središtu Zagreba, u Ilici 43. Osim vjenčanog i zaručničkog prstenja u Prahir zlatarnici možete pronaći i ostali zlatni nakit te prstenje ukrašeno cirkonima, ali i pravim briljantima.

http://www.lewiko.hr/
http://www.prahir.hr/
http://www.zlatarna-art-aurum.hr
http://www.zlatarnica-rodic.com