Novi modeli prstena Zlatarne Koci iz Frankopanske

Zlatarna Koci Frankopanska poznata je po izradi profinjenog zaručničkog i vjenčanog prstenja od zlata, platine i dijamanata, ali i kontinuiranom stvaranju novih modela koji uvijek nalaze ravnotežu između tradicije i suvremenog dizajna kako bi udovoljili sretnim parovima koji uplovljavaju u zajednički život. Ono što je specifično za Zlatarnu Koci iz Frankopanske jest izuzetna fleksibilnost kod modifikacija i "veliko uho" i otvorenost prema svim željama mladenaca po pitanju vjenčanih prstena, pa tako najčešće izrađuju modele prstenja koji su svim svojim detaljima podređeni pojedinom paru.

Vjenčano prstenje - Koci Frankopanska
Vjenčano prstenje u obliku mornarskog čvorta - Koci Frankopanska (foto: Luigji Koci)

Novi blagdanski modeli vjenčanog prstenja izrađeni su od bijelog zlata i dijamanata potpuno složenim ručnim tehnikama a svojim dizajnom navode na vrlo očitu asocijaciju sigurnog mornarskog čvora kao simbola broda u mirnoj luci. Kaže se kako ljubav nema granica, no zaljubljeni ipak žele zauvijek biti "zavezani" u rukama svojih voljenih. Keltski su mornari vezanjem dvaju užeta u čvor odavali odanost i ljubav ženama koje su ostavili na kopnu, a mornarski je čvor do danas ostao simbol vječne ljubavi, savršene veze muškarca i žene, koja ih spaja u jedno, bez početka i kraja.

Zaručnički prsteni - Koci Frankopanska
Zaručnički prsteni od platine s dijamantima - Koci Frankopanska (foto: Luigji Koci)

Novi model zaručničkog prstena izrađen je od platine i dijamanata i osuvremenjena je verzija je verzija tradicionalnog luksuznog dizajna. Kompleksnost izrade prstena u platini kao i rijetkost tog najplemenitijeg metala voljenoj osobi na najljepši način govori - volim te. Ovaj je model ručno izrađen od 95% platine,  plemenitog metala u čiju se izradu rijetki upuštajua koji je izuzetno cijenjen zbog svoje čistoće i prirodne bjeline. Ovaj zaručnički prsten san je svake princeze, prsten koji garantira DA.

http://www.lewiko.hr/
http://www.prahir.hr/
http://www.zlatarna-art-aurum.hr
http://www.zlatarnica-rodic.com